BOBINA VIBRATIONALA MOONCHILD

Bobina vibrationala Moonchild 


Bobina vibrationala - functioneaza ca un aspirator de energie negativa. Absoarbe energia negativă la un capăt al bobinei și proiectează energie pozitivă de la celălalt capăt.


Am realizat bobina vibrationala Moonchild combinand:  1. tehnologia Light-Life - redescoperita de Slim Spurling, 2. puterea vindecatoare a orgonului - redescoperita de Wilhelm Reich, 3. puterea vindecatoare a magnetilor – inventata si brevetata de inventatorul roman Ioan Davidoni  - toate acestea in combinatie cu cristale si pietre semipretioase.


Se pozitioneaza bobina aproape de corp cativa centimetri, in dreptul chakrelor sau punctelor unde se simte un disconfort sau durere. In interiorul bobinei se formeaza un flux de energie de-a lungul axei , partea cu orgonit se aseaza aproape de corp, actionand ca un aspirator de energie negativa, energie care este transformata in energie benefica la trecerea prin bobina. Dupa cateva minute se simte o ameliorare a durerilor, fiindca s-a produs o energizare puternica. In acest moment la incheierea sesiunii de absorbtie a energiei negative, se intoarce bobina cu celalalt capat si se produce energizarea corpului.

 
Se poate folosi si in cazul fracturilor de oase sau a ranilor .

Acest dispozitiv funcționează bine si în situații în care durerea, întunericul, rezistența sau negativitatea sunt înrădăcinate la nivel emoțional sau mental.


Se pot face si pase magnetice, mici cercuri in procesul de vindecare. 
Bobinele vibrationale se pot folosi in multe feluri , puteti sa le folositi in functie de experienta sau intuitie, fiecare om avand modul sau de lucru cu energiile universale.

 Cateva utilizari ale bobinei:

-         pentru echilibrarea chakrelor

-         pentru energizarea fructelor, a mancarii si apei 

-         pentru intarirea sistemului imunitar

-         pentru verificarea si incarcarea energetica la nivelul palmelor

-         pentru dureri reumatice

-         oase rupte, lovituri , rani 

-    migrene

 

bobina_vibrationala_01.JPG
bobina_vibrationala_01.JPG
bobina_vibrationala_02.JPG
bobina_vibrationala_02.JPG
bobina_vibrationala_03.JPG
bobina_vibrationala_03.JPG
bobina_vibrationala_04.JPG
bobina_vibrationala_04.JPG
bobina_vibrationala_05.JPG
bobina_vibrationala_05.JPG