BRATARILE RADIONICE DACICE

Bratarile radionice dacice

Contrar a ceea ce stiam noi, bratarile dacice nu sunt neaparat podoabe, ele nu erau purtate doar pentru frumusetea lor. Dacii si in special preotii geto-daci le cunosteau valoarea ritualica-magica si efectele benefice asupra sistemului nervos, aceste bratari - bobina actionand ca adevarate generatoare de energie. Purtate la maini sau la picioare, energizau organismul, echilibrandu-l si aducand o stare de armonie. Toate aceste "podoabe"erau in legatura cu vibratia bratarilor din cutiile de rezonanta ( cutii de forma piramidala din lespezi de piatra avand bratari din aur masiv in interior, cutii ingropate in incintele sacre ) gasite in toate cetatile dacice. Aceste cutii erau de fapt adevarate transformatoare de frecventa (circuite oscilante) care induceau maselor diferite stari, in functie de ceea ce doreau sa transmita sacerdotii care actionau aceste dispozitive. Astfel banuim ca acele stari numite "furor heroicus" intalnite la stramosii nostri in timpul luptelor, se datoreaza si acestor fluxuri radionice emise de la distanta.

Dr.Albert Abrams (1863-1924) cel care a promovat radionica, a afirmat ca tot ce exista intr-o forma sau alta are o semnatura vibrationala unica, semnatura reprezentata de o serie de coduri numerice numite "rate" radionice.  Dr. Albert Abrams considera ca dispozitivele metalice in forma de spirale dublu-concentrice influenteaza sistemul nervos central echilibrandu-l, putand avea efect calmant si energizator.

Nu stim cu ce "ratii" operau dacii cu aceste cutii de rezonanta, dar se presupune ca intregul sistem concentra energia radionica din mediul inconjurator, ca mai apoi sa o reverse asupra multimii sau asupra razboinicilor, inducandu-le acea stare de "furor heroicus", stare de manie si curaj nemaintalnite actionand pe campul de lupta fara teama, asemeni lupilor.

Bratari radionice dacice - varianta Moonchild -

Eu realizez aceste bratari din cupru, din 7 sarme impletite, la un capat cele 7 fire formeaza 7 spirale (sau cercuri) iar in celalalt capat am inlocuit capul de lup dacic cu o sfera orgonit Moonchild (orgonit + magnet neodim). Aceasta bratara poate fi purtata si pe mana cateva minute sau cat este nevoie - diametrul este de 8,32 cm - pentru energizare si echilibrare. In restul timpului se tine in camera, actionand si ca un orgonit, dar principala intrebuintare terapeutica este de captator si amplificator de energie vitala. In viitorul apropiat voi face si piramide din cupru in care sa tineti aceste bratari pentru o energizare mai puternica a casei, avand o raza de actiune sporita.